Pakketreizen

Het plannen van een zakenreis of vakantie kan erg duur zijn als je alles los boekt en bovendien erg veel tijd kosten. Gelukkig hebben wij een brede selectie aan goedkope pakketreizen voor je in de aanbieding. Boek je vlucht, huur een auto en reserveer een hotel allemaal tegelijkertijd! Bespaar dus veel tijd en geld, bekijk onze last minute pakketreizen en boek eenvoudig en snel jouw volgende reis.

Goedkope pakketreizen

Op onze site vind je een breed scala aan goedkope pakketreizen vanuit Nederland. Dit wilt zeggen dat deze reizen ieder Nederland als vertrekpunt hebben. Dit kan vanaf Schiphol zijn in het geval van pakketreizen met het vliegtuig, maar ook Amsterdam of Utrecht Centraal in het geval van pakketreizen met de trein. Er zijn ook enkele goedkope en last minute pakketreizen beschikbaar per auto. Deze hebben ieder bepaalde vertrekpunten die duidelijk vermeldt staan bij de reis.

Bekijk direct de goedkoopste pakketreizen

324 AanbiedingenBekijken
912 AanbiedingenBekijken
567 AanbiedingenBekijken
821 AanbiedingenBekijken

Last minute pakketreizen

Of je nu een weekendje weg wilt met je partner of een welverdiende zonvakantie voor het hele gezin wilt boeken, een last minute pakketreis kan je veel tijd en geld besparen. Van korte vakanties naar Parijs tot aan huwelijksreizen naar de Malediven, je zult versteld staan van hoeveel je wel niet kunt besparen met onze last minute pakketreizen. Via onze partners hebben wij de beste hotels en meest luxe resort deals kunnen sluiten zodat jij niets minder krijgt dan waar voor je geld.

Waarom via ons een last minute pakketreis boeken?

Last minute pakketreizen geven je de kans op het laatste moment op reis te gaan zonder flexibiliteit te verliezen. Het hele jaar door hebben wij diverse last minute pakketreizen in de aanbieding waarvan jij dus zowel in de zomer als in de winter kunt profiteren. Er is voor ieder budget wel een last minute pakketreis te boeken, al helemaal omdat last minute reizen over het algemeen al goedkoper zijn dan reguliere reizen. Wij garanderen je dat onze last minute pakketreizen niet besparen op kwaliteit en dat je altijd in de beste hotels en mooiste resorts zult verblijven.
Daarom boek je via Allinclusive.be
all inclusive vakantie boeken
"Wij zijn net terug van vakantie. Het was genieten. Dankzij Allinclusive.be waren wij €591,00 goedkoper uit. "
Kirsten Poort
Financial Controller
Populaire all inclusive vakantie landen

Vervoersmiddelen voor pakketreizen

Zoals we eerder al kort aangegeven hebben, zijn er diverse vervoersmiddelen voor pakketreizen beschikbaar. Zo zijn er pakketreizen met het vliegtuig, met de trein en zelfs met de auto te boeken bij onze partners via onze website.

Met het vliegtuig

De meeste pakketreizen op onze site hebben Schiphol Amsterdam als vertrekpunt en bevatten een vlucht met het vliegtuig naar de plaats van bestemming. Uiteraard zit de prijs van de vlucht inbegrepen in deze pakketreizen en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Je weet dus van te voren precies waar je aan toe bent, wel zo handig.

Met de trein

Een ander groot deel van de beschikbare goedkope pakketreizen die je via onze partners op onze website kunt boeken bestaat uit pakketreizen met de trein. Vaak is Amsterdam Centraal of Utrecht Centraal het beginpunt, waarvandaan je met de trein zult vertrekken richting andere delen van Europa. Uiteraard geldt ook hier weer dat de treintickets in de totaalprijs van de pakketreizen zit verwerkt en dat je hier niet achteraf nog voor hoeft bij te betalen.

Met de auto

In het geval van enkele pakketreizen zal men op moeten stappen op een bepaald punt in Nederland en met de auto vervoerd worden naar de plaats van bestemming. Het gaat vrijwel altijd om een 9 of 16-mans voertuig of zelfs bus, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de hoeveelheid bagage die je meeneemt. Naast enkel pakketreizen waar men met de auto vanuit Nederland vertrekt zijn er ook pakketreizen beschikbaar waar men juist een auto huurt op de plaats van bestemming. Op deze manier kan je eenvoudig het gebied verkennen, zonder op de plaats van bestemming dit nog helemaal te hoeven regelen. Wederom geldt dat de prijs voor het huren van de auto volledig is inbegrepen in de totaalprijs van de beschikbare pakketreizen. Eventuele gereden schade of extra gemaakte kilometers dienen achteraf natuurlijk wel te worden bijbetaald.

Laatste woorden

We hopen je bij deze voldoende te hebben geïnformeerd betreft de beschikbare opties wanneer het gaat om pakketreizen. Zoals je hebt kunnen lezen, kun je op onze site via onze partners zowel last minute pakketreizen boeken als reguliere pakketreizen en zijn er voor ieder budget het gehele jaar door diverse opties beschikbaar. Je kunt er van uit gaan dat vrijwel altijd het vervoer en de overnachtingen van de pakketreizen in de totale boekingsprijzen zit inbegrepen. Een auto huren op de plaats van bestemming is in sommige gevallen mogelijk en zelfs mede in de prijs van deze pakketreizen inbegrepen.
Partners van Allinclusive.be
Via welke operator boek jij het liefste je All inclusive vakantie?